Szolgáltatásaink

IT tanácsadás és rendszerfejlesztés

Előfordul, hogy egy vállalat működése során az informatikai háttér nem hogy támogatja, hanem inkább hátráltatja a céget a növekedésben. De vajon mi az oka ennek? Rosszak az alapok, nincsenek megfelelően felkészítve a használatra a kollégák, vagy éppen a vállalat már kinőtte az aktuális IT rendszert? Tippelgetés, elhamarkodott és gyakran fölöslegesen drága átalakítások helyett inkább mérje fel vállalata informatikai helyzetét!

Kapkodás helyett válassza a konzultációt

Kérje személyes konzultációval egybekötött rendszerfelmérési szolgáltatásunkat! Amennyiben nem elégedett az eredményekkel, mi igény szerint tanácsokkal, komplex fejlesztési tervekkel, vagy akár a tervek megvalósításával is segítjük cége fejlődését!

Minden informatikai rendszer és üzletmenet más és más, mi pedig pontosan tudjuk, hogy ügyfeleinknél csak az az ő üzleti elvárásaikhoz és helyzetükhöz igazodó megoldások hoznak valódi eredményt.
Kérje szakértőink segítségét, és megválaszoljuk kérdéseid!

nagyvállalati szintű üzleti megoldások
KKV-k számára

Ha megoldást keres cége számára, mert…

Fél tőle, hogy értékes adatai kiszivárognak, törlődnek vagy szándékosan megsemmisítésre kerülnek?

Olyan informatikai megoldásra van szüksége, amivel a kollégái végre tényleg hatékonyabban dolgozhatnának?

Többféle informatikai megoldásról hallott már a piacon, de az Ön cégét az ár-érték arányban legmegfelelőbb érdekelné?

Újabb beruházások nélkül akar bővítéseket bevezetni? Olyan rendszert akar, ami biztosítja a folyamatos üzletmenetet, hogy egy napra se álljon le a munka?

Tartani akarja a lépést informatikai vonalon (is) a versenytársaival?

Új megoldásokra van szüksége, mert úgy érzi vállalkozása már kinőtte a jelenlegi informatikai rendszert?

Kérje konzultációnkat és alakítsuk ki együtt vállalata új IT stratégiáját!

Rendszerfelmérés és IT tanácsadás

Kerülje el a rossz megoldásokat

Az IT rohamos fejlődésével képtelenség lépést tartani egy vállalatnak mindennapi működése közben. Gyakran fordul elő, hogy egy cégvezető az interneten keresztül próbál informálódni az aktuális helyzetről IT területen, ám az interneten sokszor csupán vélemények vannak, nem tények. Ha cégének megbízható, kiváló ár-érték arányú megoldásra van szüksége, ami nem csak a hétköznapi munkát, hanem a fejlődést is biztosítja, válassza az ITD Informatika Zrt. professzionális megoldásait!

Rendszerfelmérés

Átvilágítjuk IT rendszerét, és meghatározzuk azokat a lépéseket, melyekkel elérhető az elvárt hatékonyság.

IT tanácsadás

Kérjen szakmai véleményt az IT rendszerében rejlő valódi potenciálról vagy az adatbiztonság megteremtéséről,

Rendszerfejlesztés

A közösen kialakított testreszabott stratégia alapján elkészítjük az üzleti elvárásaihoz tökéletesen illeszkedő fejlesztési
tervet cége számára

Projektmenedzsment

Meglévő IT rendszerébe új alkalmazásokat, folyamatokat vezetünk be, miután felmértük és meghatároztuk az ehhez szükséges technikai hátteret.

Vállalati Megoldásaink

Rendszerfelmérés - Meglévő állapot és üzleti igények felmérése

A rendszerfelmérés elsődleges célja, hogy teljes mértékben átvilágítsuk informatikai rendszerét, és meghatározzuk az abban rejlő kockázatokat. A felmérés során leírjuk azokat a fejlesztési lépéseket, amelyekkel a rendszer aktuális állapota a vezetői elvárásokhoz igazítható.

IT rendszere alapján készítünk megoldási tervet

A felmérés során megvizsgáljuk a legfontosabb rendszerkomponenseket, mint például a hálózati eszközöket, az ügyfél által kijelölt kliens számítógépeket és a szervereket is. A kulcs komponensek teljes körű vizsgálatával átfogó képet kapunk informatikai rendszere állapotáról, adatvédelmi –, funkcionális – illetve üzletmeneti szempontokból. A kapott eredmény könnyen összevethető a vezetői elvárásokkal melynek eredményeképpen elkészítünk egy megoldási tervet, amely tartalmazza egyrészt a feltárt hibák, kockázatok elhárítási javaslatait, másrészt fejlesztési tanácsokat az üzleti elvárások teljeskörű megvalósításához.

Informatikai tanácsadás

Testreszabott stratégia kiépítése  

A testreszabott stratégia elkészítéséhez először összhangba kell hoznunk cége aktuális igényeit a közép-és hosszú távú terveivel. Ezt megismerve alkotjuk meg közösen a vállalkozás IT stratégiáját, az ezt megelőző rendszerfelmérés eredményeire alapozva. Nagyon fontos a stratégia kialakításának pillanatában a jövőbeli tervek ismerete, hogy egy olyan rendszer kerüljön bevezetésre, amelyet később az új fejlesztési igények miatt nem kell lecserélni, hanem tovább lehet fejleszteni. A stratégia kialakításának része mindig az üzleti folyamatokat támogató erőforrás és rendszertervezés a várható jövőbeli kapacitásigények figyelembevételével, az életciklus tervezés, adatvédelmi stratégia kialakítása, illetve üzletbiztonsági/üzletmenet folytonossági igények megismerése.  

Tanácsadás az üzleti folyamatok hatékonyságának növelésére  

Meglehet, hogy a meglévő informatikai rendszerében is rejlik még annyi potenciál, hogy nincs szükség annak lecserélésére. IT rendszerének előnyeit azonban csak akkor tudja kihasználni, ha munkatársai megfelelő szoftverhasználati ismeretekkel rendelkeznek, valamint az aktuális erőforrásai hatékony rendszerben működnek. Tehát az által tesszük hatékonyabbá vállalatának működését, hogy hozzáértő tudással megtanítjuk, hogyan tudja kiaknázni rendszere adottságait.  

Adatvédelmi megoldások bevezetése és menedzsmentje (GDPR)  

Az adatmentés, adatvédelem kiemelt fontosságú egy cég életében. Óriási veszteségeket okozhat, ha az üzleti adatok kiszivárognak, elkeverednek, esetleg kitörlődnek a rendszerből. Biztonsági megoldásainkkal kivédhetőek az adatlopási próbálkozások, átgondolt adatmentési stratégiával elkerülhetővé válik a véletlen adatvesztés, vagy szándékos adatrongálás, törlés (pl.: zsaroló vírusok). Emellett támogatást nyújtunk a megfelelő adatkezelési stratégia kidolgozására, mind az üzleti információk, mind a személyes adatok tárolása tekintetében.

Tervezés - Komplex informatikai rendszerek tervezése, fejlesztése

A közösen megalkotott, testreszabott stratégia alapján elkészítünk egy rendszerfejlesztési tervet, mely tartalmazza a beépítendő komponenseket, a logikai és fizikai kapcsolatokat, a kialakítandó hálózati struktúrát, a futtatandó szolgáltatásokat, a biztonsági és adatmentési beállításokat, illetve egyéb rendszer paramétereket. Ez tulajdonképpen egy komplex, átlátható informatikai térkép a bejárható utakról, a lehetséges fejlesztési szegmensekről. Ezek alapján lehetőség nyílik a fejlesztési irányok megválasztására segítő kérdések alapján. Az alkalmazandó megoldásokat szükség szerint leteszteljük és kifejlesztjük a cég rendszere számára. A végeredmény egy fejlesztési terv, amely bárki által kivitelezhető.

Projektmenedzsment - Komplex informatikai implementációs projektek koordinálása

A vállalatok számára az egyik legnagyobb kihívás a megtervezett rendszerek implementációs projektjeinek megfelelő előkészítése és lebonyolítása. Az erőforrások szervezésével és azok irányításával érjük el, hogy a munka eredményeként egy adott idő- és költségkereten belül, az Önök által előre meghatározott erőforrásokkal és célokkal sikeresen teljesüljenek ezek a projektek.

ITD INFORMATIKA ZRT.

Versenyelőny a konkurenciával szemben

A biztos informatikai háttér lépéselőny, hiszen segít a hatékonyság növelésében, a kiadások csökkentésében és gördülékennyé teszi cége  üzletmenetét és a munkafolyamatokat.

Referenciáink

Azok, akik ránk bízták magukat

Kérem a konzultációt!

Z
Töltse ki az űrlapot az igényeit
illetően
w
Mi felvesszük Önnel a
kapcsolatot
Igényeihez mérten egyeztetünk
a lehetőségekről