SZOLGÁLTATÁSAINK

Felhőalapú megoldásaink

Belegondolt már abba, hogy egy váratlan baleset, kibertámadás vagy meghibásodás esetén mekkora kár érné cégét az adatvesztés miatt? Pedig külső és belső hibák, balesetek vagy akár kibertámadások is veszélyeztethetik adatai biztonságát. Felhőszolgáltatásaink segítségével megakadályozható az adatvesztés, így nem érheti kár cégét akkor sem, ha irodai adathordozói megsérülnek. Adatait, alkalmazásait viszont bárhonnan elérhetik kollégái, így lehetősége nyílik a szabályozott, biztonságos távmunka bevezetésére, miközben telephelyeit virtuálisan is összekapcsolhatja.

Amennyiben adatai biztonsága és azok kötetlen elérése valóban fontos a cége számára, válasszon felhőalapú megoldásaink közül!

Maximális biztonság céges adatai számára az irodán belül és azon túl is!

A felhő folyamatos és egyszerű elérést biztosít kollégái számára a céges adatokhoz és alkalmazásokhoz földrajzi helytől függetlenül. Használatával valóban hatékonnyá válik a távmunka, és nem jelenthet többé gondot az sem, ha vállalata több telephellyel rendelkezik.

Vállalati megoldásaink

Virtuális szerver bérlet (VPS) - Óriási tárhelykapacitás a legjobb áron

A VPS lényege, hogy a cégen belül használt szerverek nem saját infrastruktúrán futnak, hanem egy óriási erőforrás- és tárhely kapacitással rendelkező szerverfarmon. Ez azért nagyon idő és pénztakarékos megoldás, mert egy vállalat számára fölösleges lenne egy egész szerverfarmot üzemeltetni a cégen belül, számukra elégséges annak csak egy részét kibérelni és használni. Ha esetleg gépei megsérülnek egy telephelyi tűzvészben, csőtörésben stb., adatai továbbra is biztonságban megtalálhatóak lesznek a felhőben. Kerülje el a kockázatokat és csökkentse kiadásait, miközben növeli cége hatékonyságát és adatai biztonságát.

Szoftver bérlet (Microsoft szoftverek havidíjért) - Microsoft szoftverek az eredeti ár töredékéért

Ne ruházzon be új szoftverekbe fölöslegesen. Ha nem szeretné óriási beruházásokkal elkezdeni vagy vinni vállalkozását, esetleg csak rövid időre lenne szüksége teljesítménynövelésre, béreljen tőlünk szoftvereket és generáljon bevételt beruházás nélkül. Az ügyfél csak addig fizet, amíg szüksége van a szoftverre. Ez egy igen rugalmas és mindkét fél számára kedvező felállás.

Erőforrás igényes alkalmazások futtatása (skálázhatóság) - Tökéletes biztonság kulcsalkalmazásainak

Amennyiben az Ön számára fontos, hogy a céges kulcsalkalmazások egy nagy teljesítményű, magas biztonságú szerverkörnyezetben fussanak úgy, hogy szükség esetén növelni illetve csökkenteni tudja a kapacitást (például szezonális szolgáltatások esetén), vegye igénybe VPS szolgáltatásunkat!

Magas rendelkezésre állású rendszerek biztosítása

Ahelyett, hogy Ön egyetlen fizikai szerveren futtatná alkalmazásait és tárolná adatait, virtuális szerverek segítségével könnyen és költséghatékonyan redundáns infrastruktúrát építhet, elkerülve az egy darab fizikai szerver kiesése miatti hosszabb-rövidebb rendszerleállásokat. Egy magas rendelkezésre állású (HA – High Availability) szerverrendszer (Cluster) folyamatosan biztosítja a rendelkezésre állást és adatok biztonságát. A rendszerek képesek felülkerekedni bizonyos meghibásodásokon és így a szolgáltatások minimális leállási idővel folyamatosan biztosíthatók a felhasználók számára.

Magas látogatottságú weboldalak hostolása - Ha egyetlen óra kiesés sem fér bele üzleti tervébe

Weblapok kiszolgálására egy folyamatosan elérhető, állandó internet kapcsolattal rendelkező szerver, ” host” alkalmazása ajánlott. Nagy forgalmú weboldallal rendelkező vállalkozások számára bizonyos látogatottság felett kockázatos egy weboldalt osztott tárhelyen üzemeltetni, mivel a weboldal látogatottsága miatt megnövekedett erőforrás igény veszélyezteti az osztott tárhelyes környezet stabilitását. Érdemes ezért a nagyobb forgalmú oldalakat virtuális szerverre költöztetni és a várható látogatószám alapján skálázni.

Virtuális közös iroda megoldások több telephelyes cégeknek - Többé nem okozhat gondot a távolság

Folyamatos üzletmenet biztosítása áthidalva a távolsági problémákat. Amennyiben Ön olyan céggel rendelkezik, aminek több telephelye, üzlethelyisége van, amik fizikailag távol esnek egymástól, vagy ahol nagy az igény az irodától távoli kapcsolatra (home office), akkor a megoldás egy nagysebességű internetkapcsolattal ellátott szerverközpontban kialakított privát felhő. Ennek segítségével egy egységes, virtuális irodakörnyezetet hozhat létre. Ha szeretne egy közös munkafelületen dolgozni, egyazon időben, áthidalva bármilyen távolságot, akkor vegye igénybe felhő alapú VPS szolgáltatásunkat!

MUNKATÁRS

TÁMOGATÁSI ESEMÉNY HAVONTA

FELÜGYELT ÜZEMELTETETT ESZKÖZ

ÉV TAPASZTALAT

Referenciáink

Azok, akik ránk bízták magukat

Kérem a konzultációt!

Z
Töltse ki az űrlapot az igényeit
illetően
w
Mi felvesszük Önnel a
kapcsolatot
Igényeihez mérten egyeztetünk
a lehetőségekről