Információ

Rólunk

TÖRTÉNETÜNK

2017. augusztus végén összeolvadt az IGS Informatika Kft. és az IT Divízió Informatikai Kft., és ITD Informatika Zrt. néven folytatja tevékenységét. Újjászületett, erősebb mint valaha. Az új cég pénzügyileg és szakmailag erősebb, az egyesülés pedig magasabb színvonalú kiszolgálást jelent majd a meglévő és új ügyfelek számára.

A két cég egyesülésével kimagasló szakmai kompetenciák, magas szintű munkafolyamatok, az ügyfélkezelésben szerzett kiemelkedő tapasztalatok és két innovatív csapat erősíti egymást. A Zrt. a rendelkezésre álló erőforrásokat megnövelve, nem csupán hatékonyságnövekedéssel, de valódi létszámnövekedéssel továbbra is hosszú távon biztos munkahelyet kínál dolgozóinak. Az összeolvadást követően a pénzügyileg megerősödött cég az elkövetkezendő években több, nagyobb léptékű fejlesztést is tervez, melynek köszönhetően az ügyfelek a legmodernebb technológiák előnyeit élvezhetik majd.

A jogelődökről:

Az IGS Informatika Kft. 11 éve a hazai informatikai piac szereplője. Elsősorban rendszerfelmérés, rendszerüzemeltetés és hosting szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. 8 éves tapasztalattal rendelkezik a saját felhő alapú technológiával nyújtott üzemeltetési szolgáltatások területén. Az ügyfelek által egyszerűen követhető, hatékony hibajegy kezelő, illetve automatizált monitoring rendszert biztosít szolgáltatásai mellé.

Az IT Divízió Informatikai Kft. 2008 óta foglalkozik a rendszerüzemeltetésen túl többek között adatmentéssel, vírusvédelemmel, hálózatépítéssel, valamint IT stratégiák tervezésével. A cég által nyújtott szolgáltatásokhoz szükséges hardware-eket és szoftvereket is gyorsan és hatékonyan beszerzi ügyfeleinek. További erősségei közé tartozik a 24 órás rendelkezésre állás és a kiemelt ügyfélkezelés, valamint az informatív ügyfél-tájékoztatási rendszer, mely előnyöket az összeolvadás után természetesen minden meglévő és jövőbeli ügyfél élvezhet majd.

Pekárovics Gábor

vezérigazgató

Értékeink
  • Elkötelezettek vagyunk munkatársaink szakmai és személyi fejlődése mellett. Belső és külső tréningek által, hiszen a magasabb kvalifikáció, magasabb szolgáltatási szintet is jelent ügyfeleink számára
  • Ügyfeleink sikere, a mi sikerünk is – de bármilyen banálisan is hangzik, hiszen a prosperáló ügyfeleink maradnak hosszútávon partnereink
  • Számunkra az ügyfélszolgálat nem egy osztály, hanem egy attitűd.
  • Minden ajánlatnál az ügyfél bőrébe bújunk, az ő érdekeit, igényeit megismerve alakítjuk ki megoldási javaslatainkat
Célkitűzések
  • Célunk, hogy a magyarországi kis- és középvállalkozások számára, olyan nagyvállalati szintű üzleti megoldásokat alakítsunk ki és szolgáltassunk, amelyekkel növelhetik versenyképességüket a versenytársakkal szemben.
  • magas képzettségű, ügyfél orientált szakmai stáb kialakítása
  • munkáltatói brand építése
  • sztenderdizált belső folyamatok, megfelelő visszacsatolásokkal (minőségbiztosítás) stabil szervezet
  • nyitás új piaci szegmensek felé

Kérem a konzultációt!

Z
Töltse ki az űrlapot az igényeit
illetően
w
Mi felvesszük Önnel a
kapcsolatot
Igényeihez mérten egyeztetünk
a lehetőségekről