ITD Informatika Zrt.

SZOLGÁLTATÁSAINK

FELHŐALAPÚ MEGOLDÁSOK

Nagy tárkapacitású virtuális szervereinket használva bármilyen erőforrásigényes alkalmazást futtathat, így biztosítva kulcsalkalmazásai zavartalan működéseit. Sőt, felhőre váltva össze is kapcsolhatja virtuális irodáit, miközben céges adatai biztonságát végre semmi sem veszélyeztetheti.

BŐVEBBEN

Rendszergazda szolgáltatás

Költséges belső informatikai részleg kiépítése helyett bízza szakértőkre IT rendszerének üzemeltetését és biztonságát. Non-stop ügyfélszolgálatunk és IT szakembereink biztosítják, hogy hétköznap, hétvégén, télen és nyáron egyaránt tökéletesen működjön informatikai rendszere.

BŐVEBBEN

IT TANÁCSADÁS ÉS RENDSZERFEJLESZTÉS

Találja meg cége számára azt az informatikai rendszert, amely segítségével kollégái végre igazán hatékonyan dolgozhatnak. Felmérjük rendszere aktuális állapotát, cége igényeit, és tanácsadással vagy akár komplex rendszerek tervezésével, fejlesztésével segítjük célja elérésében.

BŐVEBBEN

ITD INFORMATIKA ZRT.

Biztos informatikai háttér az Ön cége szolgálatában!

Képzelje el, hogy mindig a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésére úgy, hogy maga a csupán végzi mindennapi munkáját, mégis folyamatos fejlődés mutatkozik meg a cég életében és eredményességében. Jól hangzik ugye? Mi megteremtjük a biztos informatikai hátteret egy folyamatos és problémamentes üzletmenet biztosítása érdekében.

MUNKATÁRS

TÁMOGATÁSI ESEMÉNY HAVONTA

FELÜGYELT ÜZEMELTETETT ESZKÖZ

ÉV TAPASZTALAT

ITD informatika zrt.

Költséghatékonyság

Nincs szükség önálló IT részleg létrehozására, és az ott dolgozó kollégák rendszeres továbbképzésére sem. Szolgálatásunkat használva biztos lehet benne, hogy a legjobb szakemberek felügyelik rendszerének működését és hárítják el a fellépő problémákat.

FELHŐALAPÚ MEGOLDÁSOK

Találja meg cége számára azt az informatikai rendszert, amely segítségével kollégái végre igazán hatékonyan dolgozhatnak feladataikon.

BŐVEBBEN

RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS

Költséges belső informatikai részleg kiépítése helyett bízza szakértőkre IT rendszerének üzemeltetését és biztonságát.

BŐVEBBEN

IT TANÁCSADÁS ÉS RENDSZERFEJLESZTÉS

Igény – és rendszerfelmérés után fejlesztési tervet készítünk, és akár be is vezetjük a hatékonyság növelése, a hibák kiküszöbölése és a rések befoltozása érdekében.

BŐVEBBEN

Referenciáink

Azok, akik ránk bízták magukat

Kérem a konzultációt!

Z
Töltse ki az űrlapot az igényeit
illetően
w
Mi felvesszük Önnel a
kapcsolatot
Igényeihez mérten egyeztetünk
a lehetőségekről