ITD Informatika Zrt.

Megoldásaink

Ön milyennek képzeli el vállalkozásának informatikai rendszerét? Egyáltalán mennyire elégedett cége IT kapacitásával/fejlettségével? Fel tudja mérni, hogy mennyire hatékony rendszerrel dolgoznak? Biztos abban, hogy a különböző rendszerek jól kapcsolódnak egymáshoz? Munkatársai a legjobban és leggyorsabban tudják ellátni feladataikat? Mindeközben biztonságban érzi az adatait, vagy ha meghibásodik valami a cégnél előfordulhat adatvesztés?

Ez csak néhány azon kérdések közül, amelyek időről-időre Önben is felmerülhetnek. Ahhoz ugyanis, hogy kiaknázza a cége és kollégáiban meglévő potenciált, egy jól működő, biztonságos és a munkát támogató IT rendszerre van szüksége. Ha bizonytalan a válaszokban, forduljon hozzánk: legyen szó rendszer tervezésről, felügyeletről vagy akár adatvédelemről, mi megtaláljuk a cége számára ideális IT megoldást!

Adatbiztonság

Külső és belső hibák, balesetek vagy akár kibertámadások is veszélyeztethetik adatai biztonságát. Mérje fel rendszere aktuális sebezhetőségét, és tudja meg, hogyan javíthatja ki azokat!

Költséghatékony üzemeltetés

Ahelyett, hogy külön IT részleget fizetne, bízza ránk rendszere védelmét és karbantartását. Szakembereink és rendszergazdáink megfizethető áron nyújtanak csúcsszolgáltatást cégének.

Rendszerfejlesztés

Rossz megoldások helyett bízza szakértőkre a fejlesztést! Mondja el vállalata igényeit, és mi megtervezzük, sőt akár meg is valósítjuk azt az IT rendszert, ami cége fejlődésének biztos alapja lesz.

Biztonság

Tökéletes védelem céges adatai számára

Mi vagyunk vállalata informatikai őrei. Óvjuk a cég legértékesebb információt a vírusoktól, adatlopástól. Biztosítjuk a zökkenőmentes feladatvégzést, a kibővített tárhelyet, a cégen belüli és kívüli problémamentes kommunikációt munkatársakkal és az ügyfelekkel. Üzemeltetjük rendszerét, segítünk megóvni adatait és IT tanácsadással biztosítjuk munkatársai naprakészségét.

ITD Informatika zrt.

Önben milyen igények merülnek fel a biztonsággal kapcsolatban?

 • Szeretnék biztos informatikai hátteret, mivel én nem értek hozzá, nem tudom a felmerülő problémákat kezelni, nincs időm figyelni a megfelelő karbantartására, biztonsági frissítések rendszeres telepítésére.
 • Szükségem van egy saját informatikai igazgatóra, de nem akarok felvenni erre külön embert, csak legyen valaki, aki a háttérből támogat a szakmai döntések előkészítésében, illetve meghozatalában.
 • Szeretném tudni, hogy hogyan biztosíthatom azt, hogy ne történjen kritikus adatvesztés a cégnél. Adataimat biztonságban akarom tudni a számítógépes vírusoktól.
 • Félek, hogy értékes adataim kiszivárognak, törlődnek vagy szándékosan megsemmisítésre kerülnek.
 • Mindenképpen szeretnék megfelelni a GDPR előírásainak, nem kockáztatnék egy sok milliós bírságot.
 • Szükségem van ügyeletre, hogy ha bármikor baj van informatikai téren, el tudjak érni valakit.
 • Biztonságos és ellenőrizhető távmunka megoldásra van szükségem, hogy ne csak az irodából lehessen dolgozni.  
 • Kellene egy partner, aki jó gazda módjára foglalkozik a számítógépeimmel, így minimalizálva a váratlan problémákat.
 • Nekem az kell, hogy mindig a legfrissebb verziói fussanak a programoknak a gépeken.
 • Muszáj, hogy folytonos legyen a munka és az üzletmenet a cégemnél, nem állhatunk le egy napra sem.
 • Olyan rendszergazdát szeretnék, aki nem megy el nyaralni, nem lesz beteg és mindig rendelkezésemre áll.
 • Nem értem ezeket az informatikai kifejezéseket, de meg tudom fogalmazni, hogy mivel van problémám.

költséghatékonyság

Szakértői segítség nem csak munkaidőben

Nincs szükség önálló IT részleg létrehozására, és az ott dolgozó kollégák rendszeres továbbképzésére sem. Szolgálatásunkat használva biztos lehet benne, hogy a legjobb szakemberek felügyelik rendszerének kifogástalan működését és hárítják el a fellépő problémákat, elérhető áron.

ITD Informatika zrt.

Önnek milyen igényei vannak a költséghatékony megoldásokat illetően?

 • Újabb beruházások nélkül szeretnék bővítéseket bevezetni.
 • Nem szeretnék külön embert felvenni informatikai problémáim megoldására, mivel a tudása korlátos, illetve túl drága lenne a folyamatos továbbképzése.
 • Rengeteg informatikai megoldásról hallok a piacon, mind jónak is tűnik a kitűzött céljaim eléréséhez, de nekem az ár-érték arányban legmegfelelőbbre van szükségem, de semmi esetre sem szeretnék úgy spórolni, hogy ez a céljaim elérésének rovására menjen.Olyan informatikai megoldásokra van szükségem, amivel a kollégáim végre tényleg hatékonyabban dolgoznának.
 • Szeretném, ha folyamatosan informálva lennék arról, hogy mi is történik az informatikai rendszeremmel (mire költöm a pénzem).
 • Szeretném minimalizálni a rendszer állásidejét cégemnél, mivel jelentős  profitkiesést okozna egy huzamosabb ideig tartó leállás.

fejlesztés

IT rendszerek felmérése és fejlesztése Cége szolgálatában

Ügyfeleink aktuális igényeit, jövőbeli, közép-és hosszú távú terveit megismerve alkotjuk meg közösen vállalkozása IT stratégiáját. A végeredmény így egy olyan informatikai rendszert, ami nem hátráltatja, hanem támogatja cége és kollégái sikereit.

ITD Informatika zrt.

Önben milyen igények merülnek fel a fejlesztéssel kapcsolatban?

 • Szükségem van valakire, aki segít kiépíteni, kezelni, illetve fejleszti cégem informatikai rendszerét
 • Szeretnék megbízható szakmai tanácsot kapni a problémámra.
 • Szeretnék biztos informatikai hátteret, mivel én nem értek hozzá, nem tudom a felmerülő problémákat kezelni, nincs időm figyelni a megfelelő karbantartására, biztonsági frissítések rendszeres telepítésére.
 • Szeretném tartani a lépést informatikai vonalon is a versenytársaimmal.
 • Szeretném a legkorszerűbb programokat használni.
 • Új megoldásokra van szükségem, úgy érzem vállalkozásom már kinőtte a jelenlegi informatikai rendszerünket.
 • Biztonságos és ellenőrizhető távmunka megoldásra van szükségem, hogy ne csak az irodából lehessen dolgozni.

MUNKATÁRS

TÁMOGATÁSI ESEMÉNY HAVONTA

FELÜGYELT ÜZEMELTETETT ESZKÖZ

ÉV TAPASZTALAT

Referenciáink

Azok, akik ránk bízták magukat

Kérem a konzultációt!

Z

Töltse ki az űrlapot az igényeit
illetően

w

Mi felvesszük Önnel a
kapcsolatot

Igényeihez mérten egyeztetünk
a lehetőségekről