Információ

Közlemény

Az IGS Informatika Kft. és az IT Dívizó Informatikai Kft. tulajdonosai határoztak a két cég összeolvadásáról, melynek köszönhetően 2017. augusztus 30-án létrejött az ITD Informatika Zrt. A több mint 10 éve az informatikai piacon működő cégek tulajdonosai az összeolvadásban rejlő szinergiák miatt hozták meg döntésüket. Az általános jogutódlásnak köszönhetően létrejött Zrt. 20 millió alaptőkével kezdi meg tevékenységét és a szakmai vezetést a korábbi két Kft. tulajdonosai, Pekárovics Gábor (vezérigazgató), Lukenics Viktor (elnök) és Gombai Viktor (műszaki vezérigazgató-helyettes) látják el. Az új vállalat egy pénzügyileg erős háttérrel és megnövekedett szakembergárdával szolgálja ki meglévő és jövőbeli ügyfeleit a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.

„Cégeink követelései, kötelezettségei, érvényben lévő szerződései valamint az összeolvadó társaságok vagyona teljes egészében átkerülnek az ITD Informatika Zrt-hez, és az új cég a korábbi két cég minden tevékenységét zavartalanul folytatja tovább. Partnereink számára az átmenet zökkenőmentes, a cégjogi változás gyakorlatilag észrevehetetlen lesz.” – mondta Pekárovics Gábor, vezérigazgató.
A két cég egyesülésével kimagasló szakmai kompetenciák, magas szintű munkafolyamatok, az ügyfélkezelésben szerzett kiemelkedő tapasztalatok és két innovatív csapat erősíti egymást. A Zrt. a rendelkezésre álló erőforrásokat megnövelve, nem csupán hatékonyságnövekedéssel, de valódi létszám növekedéssel továbbra is hosszú távon biztos munkahelyet kínál dolgozóinak.

Folyamatos innováció

Legyen Önnek is termelőeszköze az informatika

Folyamatosan és proaktívan kezeljük ügyfeleink IT infrastruktúráját az esetlegesen felmerülő problémák minimalizálása és a gördülékeny munkavégzés érdekében.

%

Ügyfél rendelkezésre állás

támogatott felhasználó

Kérem a konzultációt!

Z

Töltse ki az űrlapot az igényeit
illetően

w

Mi felvesszük Önnel a
kapcsolatot

Igényeihez mérten egyeztetünk
a lehetőségekről