Szolgáltatásaink

Rendszerüzemeltetési megoldásaink
 

Informatikai támogatás bárhol, bármikor

Gondolt már arra, hogy mekkora bevételtől esik el cége, ha munkaidőben néhány órára leáll a levelező szolgáltatás vagy adatok vesznek el egy baleset, esetleg kibertámadás miatt? Ahhoz, hogy IT rendszere ne problémát, hanem biztos alapot jelentsen cégének, megbízható, kiemelkedő szaktudású rendszerüzemeltetőkre van szüksége!

Adatbiztonság

Külső és belső hibák, balesetek vagy akár kibertámadások is veszélyeztethetik adatai biztonságát. A megfelelő szaktudással működtetett rendszerek, a biztonsági hibák kiszűrése és azonnali kezelése esetén azonban nem kell adatvesztéstől vagy lopástól tartania.

Rendszerfelügyelet

Folyamatos monitorozással és felügyelettel megelőzhető, hogy a rendszer apró hibái komolyabb problémát vagy fennakadást okozzanak cége munkamenetében. Probléma esetén pedig bármikor, így munkaidőn kívül is keresheti non-stop ügyfélszolgálatunkat, hogy segítséget kérjen.

Non-stop támogatás

Ügyfélszolgálatunk számára kiemelt fontosságú a kommunikáció, azaz nem csak elvégezzük a munkát, hanem megfelelő módon kommunikáljuk is cége felé. Bejelentéseire, illetve kérdéseire nem IT nyelven válaszoltunk, hanem érthetően, magyarul kommunikálunk Önnel.

Nem akar több pénzt veszíteni IT rendszere hiányosságai miatt?

 

Biztos siker

Hatékony informatikai felügyelet az Ön cégének is!

Minden cég számára életbevágóan fontos, hogy IT rendszerei megbízhatóan és stabilan működjenek, így segítve az alkalmazottakat munkájuk elvégzésében. A nem megfelelően karbantartott IT rendszer viszont nem csak bosszúságot, hanem súlyos károkat is okozhat! Nem csak azért, mert lassítja vagy egyenesen lehetetlenné teszi a munkát, hanem mert feltörhető, így értékes adatokat lophatnak el, semmisíthetnek meg.


Megoldást keres?

ITD informatika zrt.

Költséghatékonyság maximális biztonsággal

Nincs szükség önálló IT részleg létrehozására, és az ott dolgozó kollégák rendszeres továbbképzésére sem. Szolgálatásunkat használva biztos lehet benne, hogy a legjobb szakemberek felügyelik rendszerének működését és hárítják el a fellépő problémákat, elérhető áron.

FAN

Gyakran ismételt igények

Szeretné nyugodtan végezni a munkáját, miközben nem kell aggódnia a számítógépes rendszere miatt?

Minden héten új biztonsági rések, vírusok és egyéb kártevők jelennek meg, amelyek veszélyt jelentenek az IT rendszerekre. Olyan rendszergazdákra van szüksége, akik azonnal reagálnak az új biztonsági kihívásokra.

Olyan rendszergazdát szeretne, aki nem megy el nyaralni, nem lesz beteg és mindig rendelkezésére áll?

Az emberek elfáradnak, megbetegnek, nyaralni mennek, de az üzlet és az IT rendszerek ilyenkor sem állhatnak le. Nagy létszámú rendszerüzemeltető csapatunknak köszönhetően mindig rendelkezésre áll a megfelelően kvalifikált munkatárs.

Kíváncsi az árainkra? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szembesült már azzal, hogy az alkalmazott informatikus munkatárs tudása korlátos, a továbbképzése nem csak költséges hanem időigényes is?

Átalánydíjunkért cserébe mi nem csak a kollégák kompetenciájához mért képzést biztosítjuk, hanem azt is, hogy kiszervezett informatikai részlege jól működjön. Rendelkezésére bocsátjuk teljes szakembergárdánkat, így az informatika minden területén bevethető csapat áll rendelkezésére.

Folyamatos üzletmenetet akar, mert nem állhat le a munka egy napra sem?

Amennyiben az Ön cége számára kiemelten fontos a stabil, állandó működés, olyan rendszerfelügyeletre van szüksége, ahol a szakemberek proaktívan monitorozzák és kezelik a hibákat.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Non-stop ügyeletre van szüksége, hogy ha bármikor baj van informatikai téren, el tudjon érni valakit?

Minket nem csak péntek délután 4-ig érhet el! Problémái esetén bármikor kapcsolatba léphet velünk, hiszen non-stop ügyfélszolgálatunk éjszaka és hétvégén is fogadja hívásait. A hónapvégi jelentésekből ügyfeleink láthatják, hogy milyen hibáktól mentesítettük IT rendszerüket.

Olyan szolgáltatót szeretne, aki nem csak a hibákat hárítja el, hanem támogat az informatikát érintő döntések meghozatalában?

Legyen szó bármilyen IT kihívásról, kérdésről, szakértő tanácsokkal segítjük azok megoldását, akár az IT igazgató szerepkör külső betöltésével is.

Maradt még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ITD informatika zrt.

Mire számíthat ha minket választ?

Mi vagyunk vállalata informatikai őrei. Óvjuk a cég legértékesebb információt a vírusoktól, adatlopástól. Biztosítjuk a zökkenőmentes feladatvégzést, a cégen belüli és kívüli problémamentes kommunikációt munkatársakkal és az ügyfelekkel. Üzemeltetjük rendszerét, segítünk megóvni adatait és IT tanácsadással biztosítjuk munkatársai naprakészségét.

Non-stop ügyfélszolgálat Bejelentése után folyamatosan tájékoztatjuk ügye állapotáról és válaszolunk kérdéseire
Folyamatos monitorozás
Már azelőtt kiszúrjuk és kezeljük a hibákat, mielőtt azok komoly problémát okoznának
Biztonsági felügyelet Folyamatosan figyeljük IT rendszere biztonságát és telepítjük az új biztonsági frissítéseket, hogy adatait semmilyen veszély ne fenyegesse
Hibaelhárítás
IT rendszerében előforduló hibákat elhárítjuk és minden esetben megoldást találunk a problémákra a gördülékeny munkavégzés érdekében. 
Vezetői támogatás
Igény esetén részt veszünk meetingeken,projekt megbeszéléseken is, hogy szakvéleményünkkel segítsük Önt a döntéshozatalban
l
GDPR megfelelőség
Kerülje el a nagy összegű bírságokat szakmai támogatásunkkal: Szoftverlegalitás, jogi – és technológiai megfelelőség, biztos IT háttér.

Referenciáink

Azok, akik ránk bízták magukat

Kérem a konzultációt!

Z
Töltse ki az űrlapot az igényeit
illetően
w
Mi felvesszük Önnel a
kapcsolatot
Igényeihez mérten egyeztetünk
a lehetőségekről